Le nekaj iger je poskusilo pokriti z vsaj touchdownom, pri čemer so Bills dali 7 točk novim gostujočim Cardinalsom. Popolnoma novi Bengali so se odprli za največji prehod v vaših nekaj dneh, dobro -8,5 linijo v nasprotju s Patrioti, z zraslo na -9 med zgodnjim igranjem. Oglejte si športne stavnice Vermont, tik preden izdajo zakonite internetne športne stave. Minnesota bi lahko bila dobra 6,5-območna kreda večino poletja iz polja SuperBook’s NFL Month 0 možnosti, pomagajte prihraniti, da bi imeli kasnejši del obdobja od junija do sredine julija v -7.

  • Najnovejši Jets bodo odkrili, da se je prvi štart Aarona Rodgersa začel, medtem ko so domači slabši proti konkurentom iz divizije, najnovejšim Billsom.
  • Čeprav ne, bi lahko bila količina težava, medtem ko je njegovih 16 hišnih tekem v letu 2010 doseglo sedmo mesto od osmih igralcev, ki tekmujejo v svetovni karieri.
  • Tako Gibbs kot ti bosta priložnosti Jamesona Williamsa še povečala.
  • Najbolj fascinantne tekme lige NFL Nekaj ​​dni deset priložnost vključuje najnovejše San francisco 49ers in tudi Jacksonville Jaguars.

Kljub temu je nova SuperBook razkrila nove Expenses kot favorita 10 območij proti Raiders iz NFL Few days 2 kvotnega posla. BetMGM je premaknil skupno 38,5, tako da lahko do petka zvečer dosežete 40, nato pa se je v sredo sredi dneva premaknil na 39,5. Popolnoma nov Below dobi 61 % od vstopa, medtem ko ste vi 60 % denarja na povsem novem Overju. TwinSpires v celoti preizkusi odlično kljukico od 40 do 39.5, ki imajo 52 % vstopa za Nad/56 % gotovine do Spodaj.

NFL Mvp Odds: stava na Breakout Anthonyja Richardsona | Ponudba ladbrokes

Njegova edina težava je novo napeto tele, ki ga je dobil med treningom. Bojevniški QB Deshaun Watson je pravzaprav grozen za vaše Brownse v preteklem letu in vam lahko pove velik napredek, če bo Cleveland tik pred tem, da bo imel ugledne sezone. On je odličen dvoboj v prvem koraku dneva, saj Houstonov drugi nastop vključuje nekaj začetnikov začetnikov. Sveži Teksašani zadnjih 12 mesecev niso mogli tekmovati z najnovejšimi Colti, saj so bili na nekaj srečanjih boljši v 62. koraku 3. To leto še enkrat ne bodo mogli zmanjšati zaščitnega prvaka lige NFL, Jonathana Taylorja. Za poseben dan v soboto zvečer je Cimini pravzaprav bledi Witt Jr. iz Kansas Urban area Royals.

NFL Hearsay: Brandon Aiyuk zagotavlja Asked Exchange stran od 49ers

Ponudba ladbrokes

Preživite vrsto ozaveščenosti o ponudbah, ki se proizvajajo tik pred začetkom vašega lastnega NFL 12 mesecev, kadar koli stavna mesta dejansko najbolj pozitivno gledajo stranke. Novi Philadelphia Eagles so dobro poskrbeli za posel, potem ko so se lani pomerili z najnovejšimi Detroit Lionsi, in dosegli odličen izkupiček 44-6. Philadelphia je pohitela, da bi imela 236 m, kar je bilo osem več, kot Ponudba ladbrokes je napad Detroita dosegel v celoti. Popolnoma novi Eagles se bodo pojavili za druge vidne rezultate v primeru, da bodo ekipe pravokotne ali znotraj odlične povratne tekme za nedeljski dnevni dan 1 NFL. Detroit je velik 5,5-delni slabec iz najnovejše možnosti prvega dne lige NFL iz športne stavnice Caesars, enega večjih dosežkov lige NFL v zadnjem času. Philadelphia je okrepila svoj napad s tem, da je pridobila slavno večjo osebnost A great.J.

Boba Martina, največjega ustvarjalca kvot, kasneje vprašajo, kaj.Tip je rekel, da je širjenje pritegnilo toliko stav drug drugega kotičkov, da so sredstva za družino zagotovljena. Za Awesome Dish boste verjetno odkrili veliko dejanj v priložnosti in razvoju. To ni samo zaradi zunanjih predmetov, ki so pomembni za vse skoraj vse druge NFL občutke, ampak povečanje hazarderjev je kot komaj kateri koli drug naslov. Koliko denarja je stavljeno, je astronomsko veliko, drug za drugega na internetu in zunaj njega. Ključna igralna mesta lige NFL so odprta polna dva meseca med vašim dvobojem in če se svež Super Dish dejansko začne.

Stava 100 $ velja za najnovejšega Houstona Teksašani plačajo 8.100 tisoč $ vsakič, ko so kupili najnovejši Super Pan. Tukaj je prva stava 100 $ pokrita z zmagovalnim plačilom. Prav tukaj morajo povsem novi Patrioti zmagati zaradi najmanj 8 stvari (več kot 7,5), da si lahko izplačajo stavo na povsem nove Patriote.

Znesek rešitve zapuščine je že skoraj pokojni, vendar denar za dajanje teče 2/1 za Tennessee. Še vedno pa so vsi levi na dajanju, z vstopnicami skoraj cuatro/korak 1 in denarjem skoraj 5/1. Ker je tako kot je v torek na BetMGM, je bil poln na 49, medtem ko je še vedno zagotavljal nekaj stranskih akcij.

You may also like