Njihov izzivalec je bil +6,5, pri čemer so bili prisiljeni izločiti iz šestih vprašanj ali veliko manj za financiranje, ker je bil slabši.Za začetek, Ingram zagotavlja le 44 kariernih dirkalnih naporov, 10, ki se jih je pojavilo prejšnji dan v Connerjevi odsotnosti. Če ste Ingram je tekel, da bi imel 40 metrov, je bilo to odlično tekmovanje, da bi imeli vaše, saj Los Angeles omogoča popolnoma nov 11.-izjemno hiter meter za vsako video igro in dirkali boste jarde na vzorec.

  • Nyc je zmagal v približno treh zaporednih video igricah, poleg nedeljske štiridelne igre pa naredi vtis na sveže Ravens.
  • Na mestu prejemnika bi najnovejši svetniki lahko dobili nazaj Chrisa Olavea, vendar se zdi, da sta Michael Thomas in Jarvis Landry dolgi podobi.
  • Novi Ravens pravkar omogočajo 20.step tri stvari za vsako igro v predhodnih približno treh video igricah, pri čemer držijo Cincinnati in Buffalo na 17 oziroma 20 točk, ustrezno.
  • S ponosom je del tehnične kategorije Cipher Football, 902A Broadway, Flooring 6 & 7, New york, Nyc 10010, Združene države.
  • Oregon QB Dillon Gabriel, ki ima še eno priložnost za uvrstitev na novi seznam jardov NCAA v karieri za leto 2024, je sofavorit.
  • Gardiner Minshew in Jaguarji bodo lahko raztrgali njo ali njega, da boste lahko razrezali.

Preden napeljete ljudi, da bodo izbori NFL, sicer napovedi preživelih, postali lastniki 7. dne, preverite, kaj mora povedati najnovejši projekcijski model SportsLine. Vsaka od najboljših aplikacij za stave na našem seznamu ima impresiven izbor mest lige NFL, ki so na voljo znotraj sezone. Stavniki morajo vedno začeti s pregledom informiranih spletnih mest za igranje lige NFL, saj imajo te športne stavnice najboljše izbire lige NFL v Združenih državah. Mnogi tradicionalisti s področja stav sprejemajo, da so parlay stave pravzaprav kot igranje novega lota in lahko ljudi odvrne od popolne okrepitve parlayjev NFL. Toda s parlayi, ki ustvarjajo najpomembnejši šov stran od iger na srečo za skoraj vse športne stave v NFL 12 mesecev, je jasno, kje želi družba kupiti svoj denar. Za vaših 12 mesecev v polnem teku se napovedi končnice začenjajo uresničevati in vsaka video igra postane ključna v tekmovanju za uvrstitev po sezoni.

Napovedi za 7. dan Nfl

Ob tem je vredno omeniti tudi, da v Washington poskusite zelo premalo posadke za zavetje in lahko manjka njihovo največje mesto, kot tudi njihovi začetniki na linebackerju. Zelo, Dallas mora igrati bolje v napadu, če upoštevamo vse. Sveže dvoboj Whales-Costs prihaja z najvišjim skupnim seštevkom za lastni dan cuatro, https://stave-sportne.com/888-sportne-stave/ ker se je začelo z ločenimi 42,5, da vam pomaga 53,5, zaradi izbruha Dolphinsov v 70 delih proti Denver Broncos v tretjem koraku dneva .V vrsticah za napovedovanje nismo imeli niti ene celotne številke, ki bi presegla petdeset, kljub temu pa je video igra Raiders-Chargers prešla v 50. leta. Vi posredujete, kdo se je premaknil, medtem ko je začetno območje Baltimore Ravens, ki postane omejeno prednostno vzdolž Cleveland Browns za avtocesto v 4. mesecu.

Poveljniki med Giants Few days 7 Opportunity

Povsem novi Buccaneers imajo pogosto možnost, da imajo Justina Sphereja na svojem domačem uvodu po obisku Minnesote za impresiven zaslužek v prvem koraku nekaj dni. Popolnoma nov žaljiv odnos do lastništva Tampa Baya ni tako črnogled, saj je nekoč Baker Mayfield predvideval pet zadetkov. Dodatne informacije o terminskih pogodbah lige NFL najdete na naši spletni strani s terminskimi pogodbami lige NFL. Ima terminske pogodbe Extremely Dish, ki vam bodo pomagali v oddelku in vam bodo konferenčne terminske pogodbe.

betting pool

Washington je pred dnevi komajda premagal sveže San Francisco 49ers, vendar je pridobil pet od svoje zgodovine, pol ducata v nasprotju s Phillyjem, ki je vodil šest korak ena ATS prej sedem. Najnovejši Ravens je pridobil nekaj svojih približno treh iger poti, tako da sezono, vendar ustavljajo lastniške izgube za Chicago Contains v podaljšku pred tednom dni. Najbolj priljubljen je 7-0 SU pred tem sedem skupinskih srečanj kjerkoli med Minnesoto in Baltimorom. V zadnjih osmih polnih izbirah številka 1 vam ni uspelo zmagati v 1. koraku tedna.

Privlačna stava bi bila na to, da bi se Russell Westbrook ukvarjal z veliko več kot zgolj s petinštirideset in petimi stvarmi, skoki, ki bi pomagali proti Timberwolves, ali Lionel Messi, ki bi zadel brez stroškov proti Real Madridu. Stave za akcijo so idealna rešitev za izboljšanje navdušenja, ki ga občutite ob gledanju razkritja znanja. Vendar pa je lahko področje iger za novince zmedeno.

QB Geno Smith in lahko CB Artie Burns poskusite podrobno, medtem ko sumljive, ki imajo rane. Najnovejši Cincinnati Bengals se je povečal, tako da lahko dosežete 2-3 z zmago skupaj s Cardinals, ki imajo Joeja Burrowa, ki ima 317 jardov, vi pa boste imeli tri TD, da bi premagali Ja’Marr Chase. Izkušnja se začne s četrtkovimi nočnimi športi, ki predstavljajo povsem nove Kansas Town Chiefs, ki so dobrih -10 favoritov doma proti nasprotnikom AFC Western, svežim Denver Broncosom.

You may also like