Basamaklı mekanizmalar çevrimiçi slotlarda Başarıbet ve temel özellikler

Herkes, kulüp, hatırlıyorum takip eden isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi varsayıyor özdeş mekanizma.Şanslı dizi yeni resimler edinmek ek ödül bir tur. Standart basari bet giriş sağlayın müşteri yalnızca bir şans bir kazanma kombinasyonu her dönüşte. O etkinleştirir döndürme ve izler aynı simgeler aktif hatlar. Emülatörler basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar hareket farklı, sağlama kullanıcı şans başka ücretsiz kazançlar için. Şöyle oluyor:

  • Sonuç olarak döndürme ortaya çıkar kârlı dizi.
  • Semboller bir başarılı kombinasyon silindi (veya dağılım) ve boş alanlar oluşturmak.
  • bunlarda boş yerler form veya (düşme) yeni simgeler.
  • Kullanıcı kazançları alır eğer böyle ek olarak oluşturun kazanan bir dizi birbirinizle veya makaralar üzerindeki diğerleri semboller ile.

Bu algoritma kazanan kombinasyonlar kazanana kadar tekrarlanır ödeme hatlarında oluşturulması durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm seçenekler işlev aynı prensipte. En yeni bu türden oyun tanındı Gonzo’s Quest, icat edildi NetEnt ve 2010’da tanıtıldı.

Şöhret nedenleri kademeli slotlar Basaribet

Ziyaretçiler artık gerekli değil ilkel etkinleştir makaralar ve eşleşme için bekleyin karlı dizi mevcut ödeme hatlarından biri.Daha dinamik süreç ve orijinal 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanizmalar oyuna maksimum karlılık eklemek. Cascade Reels tamamen bu beklentileri karşılıyor. Düşüyor ödül kombinasyonlar ve bu yeni simgelerle bir gecede ilgiyi uyandırmak ve alevlendirmek duygular.Özellikle kademeli basamaklardan biri yardıma katkıda bulunacaksa ağır nakit ödül.

Dalga makaraları bir şans sağlayın kazan birden fazla kazanç. inşa ederken ücretli kombinasyonlar arka arkaya birkaç kez kazanç miktarları teklif oldukça ağır toplam. Belirli geliştiriciler sağlayın yardımcı çarpanlar hangi önemli ölçüde artır ödül.

Teorik getiri ve volatilite düzeyi üzerindeki etki

Kademeli kural olarak etkilemez teorik getiri oyuncuya makineler. Bir fırsat var başlat simülatörler ile büyük getiri yüzdesi (yukarıda 97 %) veya nispeten önemsiz (daha az %94). Bağımlılık yok düşme simgeler ve boyut beklenen getiri öngörülmüyor.

Bu arada, kademeli makaralar arttırma önemli bir ödül alma olasılığı. Çalışma prensibi simülatör Başarı bet bunu sırasında yeniler temel tur. Sonuç olarak kumar oyunları ile kademeli mekanik genellikle varsaymak maksimum yüksek dağılım. Çünkü makaralar yetenekli geri dön iki kez (veya daha fazla) aynı maliyetle.Bu şunu doğrular kazanan kombinasyonlar yapamayacak yaratacak yeterince sık. dalga oyun simülatörleri içindeki periyodiklik genellikle daha yüksek yok.

You may also like

Leave a Comment